Bugün, 18 Mayıs 2024 Cumartesi

CHP milletvekili aday adayı Mavuk Erdek'te

CHP milletvekili aday adayı Mavuk Erdek

CHP'den Balıkesir Milletvekili aday adayı olan CHP Balıkesir İl eski Başkanı Avukat Muzaffer Mavuk, ilçemize yaptığı ziyarette CHP Erdek İlçe Örgütünü ziyaret etti.

CHP’den Balıkesir Milletvekili aday adayı olan CHP Balıkesir İl eski Başkanı Avukat Muzaffer Mavuk, ilçemize yaptığı ziyarette CHP Erdek İlçe Örgütünü ziyaret etti.
Mavuk, Erdek’te bir araya geldiği partililerine yaptığı konuşmada, örgütün belirleyeceği adaylarla kazananın halk olacağını vurguladı.
Cumhuriyet Halk Partisi Balıkesir Milletvekili Aday Adayı Av. Muzaffer Mavuk, seçim çalışmaları kapsamında partisinin ilçe örgütlerini ve partilileri ziyaret etmeye devam ediyor.
Güney Marmara, Körfez Ve Merkezde bütün partililerin desteğini aldığı öne sürülen Mavuk, 10 Mart Salı günü Gömeç, Burhaniye ve Havran İlçe Örgütlerini ziyaret ederek parti üyeleri ile görüşmeler yaptı.
12 Mart Perşembe günü ise Erdek ve Bandırma CHP İlçe örgütlerini ziyaret eden Mavuk, partililerine önemli mesajlar verdi.
Üyelerin yoğun katılımıyla gerçekleşen toplantılarda üyelerin önseçim ve genel seçime ilişkin sorularını da yanıtlayarak açıklamada bulunan Avukat Muzaffer Mavuk’un, Balıkesir’in bütün bölgelerindeki üyelerinden tam destek aldığı ileri sürüldü.



  • Cumartesi 28.4 ° / 12 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 11 ° false
  • Pazartesi 24.8 ° / 11.7 ° Güneşli